Welkom op Bladmuziekshop.nl

Al 10 jaar uw Bladmuziekshop!

David Guetta: The Songbook

  1. 2U (feat. Justin Bieber)
  2. Baby When The Light (feat. Cozi)
  3. Bad (feat. Vassy)
  4. Bang My Head (feat. Sia)
  5. Club Can’t Handle Me (feat. Flo Rida)
  6. Commander (feat. Kelly Rowland)
  7. Dangerous (feat. Sam Martin)
  8. Gettin’ Over You (feat. Chris Willis, Fergie & LMFAO)
  9. Goodbye Friend (feat. The Script)
  10. Hey Mama (feat. Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack)
  11. I Can Only Imagine (feat. Chris Brown & Lil Wayne)
  12. I Gotta Feeling (feat. The Black Eyed Peas)
  13. I’ll Keep Loving You (feat. Birdy & Jaymes Young)
  14. In Love With Myself (feat. J.D. Davis & Joachim Garraud)
  15. Just One Last Time (feat. Taped Rai)
  16. Laserlight (feat. Jessie J)
  17. Listen (feat. John Legend)
  18. Little Bad Girl (feat. Taio Cruz & Ludacris)
  19. Love Don’t Let Me Go (feat. Joachim Garraud, Chris Willis & The Egg)
  20. Love Is Gone (feat. Chris Willis)
  21. Lovers On The Sun (feat. Sam Martin)
  22. Memories (feat. Kid Cudi)
  23. Nothing Really Matters (feat. will.i.am)
  24. One Last Time (feat. Ariana Grande)
  25. People Come, People Go (feat. Chris Willis)
  26. Play Hard (feat. Ne-Yo & Akon)
  27. Right Now (feat. Rihanna)
  28. Sexy Bitch (feat. Akon)
  29. She Wolf (Falling To Pieces) (feat. Sia)
  30. Shed A Light (feat. Robin Schulz & Cheat Codes)
  31. .O.P. (feat. Ryan Tedder)
  32. This One’s For You (feat. Zara Larsson)
  33. Titanium (feat. Sia)
  34. Turn Me On (feat. Nicki Minaj)
  35. What I Did For Love (feat. Emeli Sandé)
  36. When Love Takes Over (feat. Kelly Rowland)
  37. Where Them Girls At? (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)
  38. The Whisperer (feat. Sia)
  39. Who’s That Chick? (feat. Rihanna)
  40. Without You (feat. Usher)
  41. The World Is Mine (feat. J.D. Davis & Joachim Garraud)
  42. Yesterday (feat. Bebe Rexha)
Piano, Vocal and Guitar
€ 37,20




David Guetta: The Songbook is a collection of 42 hit songs from the world’s biggest DJ, arranged for piano, voice and guitar for the first time in one book. This artist-approved songbook features a 4-page colour photo section and includes Number 1hits such as Titanium, When Love Takes Over and Club Can’t Handle Me.

Meer Informatie

Meer Informatie

Artikelnummer FAB0571540457
ID FAB0571540457
Uitgever Faber Music
Uitgevercode Nee
ISBN 9780571540457
Formaat Nee
Pagina's 0
Label (Alt-tag) Nee
Producttype Boek
Instrumentatie Piano, Vocal and Guitar
Componist David Guetta
Arrangeur Nee
Difficulty Nee
Taal Nee
Inhoud Nee


Schrijf uw eigen recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Meer van deze componist