Welkom op Bladmuziekshop.nl

Al 10 jaar uw Bladmuziekshop!

Songbook 1

  1. A Jar Of Porter
  2. Boolavogue
  3. Come All Ye Tramps And Hawkers
  4. Dublin Fusiliers
  5. Easy And Slow
  6. Fa La La La Lo Horo
  7. Finnegans Wake
  8. Home Boys Home
  9. Hot Asphalt
  10. I'll Tell Me Ma
  11. Johnsons Moter Car
  12. Love Is Pleasing
  13. Master Mcgrath
  14. Mcalpines Fusiliers
  15. Mrs. Mcgrath
  16. Nelsons Farewell
  17. Of To Dublin In The Green
  18. Preab San Ol
  19. Ratcliffe Highway
  20. Roddy Maccorley
  21. Surrounded By Water
  22. Take Me Up To Monto
  23. The Banks Of The Roses
  24. The Foggy Dew
  25. The Glendalough Saint
  26. The Greenland Whale Fisheries
  27. The Holy Ground
  28. The Kerry Recruit
  29. The Leaving Of Liverpool
  30. The Little Begarman
  31. The Nightingale
  32. The Old Woman From Wexford
  33. The Ould Orange Flute
  34. The Patriot Game
  35. The Peatbog Soldiers
  36. The Rare Old Mountain Dew
  37. The Rocky Road To Dublin
  38. The Twang Man
  39. The Wild Rover
  40. Three Lovely Lassies From Kimmage
  41. Walking In The Dew
  42. Will You Come To The Bower
  43. Willie Gannon
Vocal and Guitar
€ 13,80





Meer Informatie

Meer Informatie

Artikelnummer MUSAM13905
Uitgever Music Sales
Uitgevercode Nee
ISBN 9780711904767
Formaat N/B
Pagina's 0
Label (Alt-tag) N/B
Producttype Boek
Instrumentatie Vocal and Guitar
Componist Nee
Arrangeur Nee
Difficulty Nee
Taal Nee
Inhoud N/B


Schrijf uw eigen recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Meer van deze componist